Vištienos fajitos keptos grilyje

Vištienos fajitos keptos grilyje

Pamarinuokite vištieną vos kelias valandas ir suteikite fajitoms ypatingą skonį!
Porcija 4
Aštrumo lygis Mild
Ingridientai skaičius 8

Ingridientai

  • 1 žaliosios citrinos sultys
  • 1 valgomasis šaukštas daržovių aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
  • 450 g vištienos filė, supjaustytos pailgomis juostelėmis
  • 1 svogūnas, plonai supjaustytas
  • 8 Old El Paso™ kvietinės tortilijos

Patiekimui

  • Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsa padažas
  • Gvakamolės padažas

Instrukcijos

  1. Išmaišykite žaliosios citrinos sultis, aliejų ir aitriosios paprikos miltelius nedideliame nemetaliniame dubenėlyje. Sudėkite vištieną, svogūną ir apšlakstykite marinatu. Uždenkite indą ir įdėkite jį į šaldytuvą bent 1 valandai arba pernakt.
  2. Įkaitinkite grilinę keptuvę. Išimkite vištieną ir svogūnus iš marinato ir kepkite 4 - 6 minutes, kol viskas apskrus ir vištiena bus visiškai iškepusi.
  3. Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakelio. Paskirstykite tolygiai vištieną ir svogūnus ant tortilijų. Užlenkite vieną tortilijos kraštą ir tuomet suvyniokite tortiliją. Patiekite su salsa ir gvakamolės padažu.

Eksperto patarimai

  • Į grietinę įmaišykite smulkintus laiškinius česnakus ir šviežiai maltus juoduosius pipirus ir patiekite kartu.
  • Susmulkinkite raudonąją ir žaliąją papriką ir suberkite į vištienos marinatą.