![Vištienos fajitos keptos grilyje](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-lt%2Foepp%2Frecipes%2Fchar-grilled-chicken-fajitas-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D636a005242df498390e57ea6ac4dda8b 1540w)
Vištienos fajitos keptos grilyje
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
8
Ingridientai
- 1 žaliosios citrinos sultys
- 1 valgomasis šaukštas daržovių aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
- 450 g vištienos filė, supjaustytos pailgomis juostelėmis
- 1 svogūnas, plonai supjaustytas
- 8 Old El Paso™ kvietinės tortilijos
Patiekimui
- Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsa padažas
- Gvakamolės padažas
Instrukcijos
- Išmaišykite žaliosios citrinos sultis, aliejų ir aitriosios paprikos miltelius nedideliame nemetaliniame dubenėlyje. Sudėkite vištieną, svogūną ir apšlakstykite marinatu. Uždenkite indą ir įdėkite jį į šaldytuvą bent 1 valandai arba pernakt.
- Įkaitinkite grilinę keptuvę. Išimkite vištieną ir svogūnus iš marinato ir kepkite 4 - 6 minutes, kol viskas apskrus ir vištiena bus visiškai iškepusi.
- Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakelio. Paskirstykite tolygiai vištieną ir svogūnus ant tortilijų. Užlenkite vieną tortilijos kraštą ir tuomet suvyniokite tortiliją. Patiekite su salsa ir gvakamolės padažu.
Eksperto patarimai
- Į grietinę įmaišykite smulkintus laiškinius česnakus ir šviežiai maltus juoduosius pipirus ir patiekite kartu.
- Susmulkinkite raudonąją ir žaliąją papriką ir suberkite į vištienos marinatą.