![Tako Su Steiku Ir Mangų Salsa](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-lt%2Foepp%2Frecipes%2Ftako-su-steiku-ir-mangu-salsa-new-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Dc1a15dd852174057998e2925b216954e 1540w)
Tako Su Steiku Ir Mangų Salsa
Paruošimo laikas
30 minutės
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
8
Ingridientai
Tacos
- Old El Paso™ Taco prieskonių mišinys
- 3 x 225g šonkaulių kepsniai (kiekvienas, bent 1,5cm storio)
- Old El Paso™ SnS tortilijos
Mangų salsa
- 2 sunokę mangai, nulupti ir supjaustyti
- 1 laimo sultys
- 1 žaliasis čili pipiras, su išimtomis sėklomis ir susmulkintas
- 1/2 raudonojo svogūno, smulkiai supjaustytas
- 1 šaukštas šviežios, susmulkintos kalendros
Instrukcijos
- Sumaišykite salsos ingridientus mažame inde, uždenkite ir padėkite į šalį.
- Užbarstykite priekonių mišinio ant abiejų steiko pusių, švelniai paspausdami, kad tolygiai pasidengtų.
- Įkaitinkite didelę, griliaus tipo keptuvę labai dideliame kartšyje. Apkepkite abi steiko puses 3-4 minutes. Padėkite kepsnį į šiltą lėkštę ir palikite 5 minutėms. Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakuotės.
- Perkelkite mėsą ant pjaustymo lentos ir plonai supjaustykite. Tolygiai padalinkite steiko gabaliukus tortilijose, uždėkite salsos ir patiekite.
Eksperto patarimai
- Jei norite, galite naudoti gerai nudžiovintus mangus iš skardines. Patiekite su salotomis.