Tako Su Steiku Ir Mangų Salsa

Tako Su Steiku Ir Mangų Salsa

Tikram malonumui, išbandykite šiuos tako su išskirtine mangų salsa!
Paruošimo laikas 30 minutės
Porcija 4
Aštrumo lygis Mild
Ingridientai skaičius 8

Ingridientai

Tacos

  • Old El Paso™ Taco prieskonių mišinys
  • 3 x 225g šonkaulių kepsniai (kiekvienas, bent 1,5cm storio)
  • Old El Paso™ SnS tortilijos

Mangų salsa

  • 2 sunokę mangai, nulupti ir supjaustyti
  • 1 laimo sultys
  • 1 žaliasis čili pipiras, su išimtomis sėklomis ir susmulkintas
  • 1/2 raudonojo svogūno, smulkiai supjaustytas
  • 1 šaukštas šviežios, susmulkintos kalendros

Instrukcijos

  1. Sumaišykite salsos ingridientus mažame inde, uždenkite ir padėkite į šalį.
  2. Užbarstykite priekonių mišinio ant abiejų steiko pusių, švelniai paspausdami, kad tolygiai pasidengtų.
  3. Įkaitinkite didelę, griliaus tipo keptuvę labai dideliame kartšyje. Apkepkite abi steiko puses 3-4 minutes. Padėkite kepsnį į šiltą lėkštę ir palikite 5 minutėms. Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakuotės.
  4. Perkelkite mėsą ant pjaustymo lentos ir plonai supjaustykite. Tolygiai padalinkite steiko gabaliukus tortilijose, uždėkite salsos ir patiekite.

Eksperto patarimai

  • Jei norite, galite naudoti gerai nudžiovintus mangus iš skardines. Patiekite su salotomis.