Tako Su Steiku Ir Mangų Salsa
Paruošimo laikas
30 minutės
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
8
Ingridientai
Tacos
- Old El Paso™ Taco prieskonių mišinys
- 3 x 225g šonkaulių kepsniai (kiekvienas, bent 1,5cm storio)
- Old El Paso™ SnS tortilijos
Mangų salsa
- 2 sunokę mangai, nulupti ir supjaustyti
- 1 laimo sultys
- 1 žaliasis čili pipiras, su išimtomis sėklomis ir susmulkintas
- 1/2 raudonojo svogūno, smulkiai supjaustytas
- 1 šaukštas šviežios, susmulkintos kalendros
Instrukcijos
- Sumaišykite salsos ingridientus mažame inde, uždenkite ir padėkite į šalį.
- Užbarstykite priekonių mišinio ant abiejų steiko pusių, švelniai paspausdami, kad tolygiai pasidengtų.
- Įkaitinkite didelę, griliaus tipo keptuvę labai dideliame kartšyje. Apkepkite abi steiko puses 3-4 minutes. Padėkite kepsnį į šiltą lėkštę ir palikite 5 minutėms. Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakuotės.
- Perkelkite mėsą ant pjaustymo lentos ir plonai supjaustykite. Tolygiai padalinkite steiko gabaliukus tortilijose, uždėkite salsos ir patiekite.
Eksperto patarimai
- Jei norite, galite naudoti gerai nudžiovintus mangus iš skardines. Patiekite su salotomis.