Ingridientai
Tacos
- Old El Paso™ Taco prieskonių mišinys
- 3 x 225g šonkaulių kepsniai (kiekvienas, bent 1,5cm storio)
- Old El Paso™ SnS tortilijos
Mangų salsa
- 2 sunokę mangai, nulupti ir supjaustyti
- 1 laimo sultys
- 1 žaliasis čili pipiras, su išimtomis sėklomis ir susmulkintas
- 1/2 raudonojo svogūno, smulkiai supjaustytas
- 1 šaukštas šviežios, susmulkintos kalendros
Puikiai tinka su
Instrukcijos
- Sumaišykite salsos ingridientus mažame inde, uždenkite ir padėkite į šalį.
- Užbarstykite priekonių mišinio ant abiejų steiko pusių, švelniai paspausdami, kad tolygiai pasidengtų.
- Įkaitinkite didelę, griliaus tipo keptuvę labai dideliame kartšyje. Apkepkite abi steiko puses 3-4 minutes. Padėkite kepsnį į šiltą lėkštę ir palikite 5 minutėms. Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakuotės.
- Perkelkite mėsą ant pjaustymo lentos ir plonai supjaustykite. Tolygiai padalinkite steiko gabaliukus tortilijose, uždėkite salsos ir patiekite.
Eksperto patarimai
Jei norite, galite naudoti gerai nudžiovintus mangus iš skardines.
Patiekite su salotomis.