Ingridientai
- 2 x 225g nugarinės kepsniai (kiekvienas bent 1,5cm storio)
- 1/2 pakuotės Old El Paso™ “Fajita” priekonių mišinio
- 1 didelis svogūnas, stambiai supjaustytas
- 1 didelė raudonoji paprika, su išimtomis sėklomis ir supjaustyta
- 1 didelė žalioji paprika, su išimtomis sėklomis ir supjaustyta
- Old El Paso™ SnS tortilijos
- 1 avokadas, nuluptas, išskobtas ir supjaustytas
Patiekimui
- Grietinė
- Laimo skiltelės
Puikiai tinka su
Instrukcijos
- Tolygiai užbarstykite priekonių mišinio ir padenkite jais abi steiko puses. Palikite juos 5-ioms minutėms.
- Įkaitinkite didelę, griliaus tipo keptuvę labai dideliame kartšyje. Apkepkite abi steiko puses 3-5 minutes, kol paskrus ir iškeps iki jūsų mėgiamo lygio. Padėkite kepsnius į šiltą lėkštę ir palikite juos 10-čiai minučių.
- Sudėkite svogūnus ir paprika į įkaitusią keptuvę, pakepinkite 4-5 minutes kol suminkštės ir lengvai apskrus, dažnai pavartydami. Tuo pačiu metu pašildykite tortilijas pagal nurodymus ant pakuotės.
- Perkelkite kepsnius ant pjaustymo lentelės ir plonai supjaustykite. Po lygiai padalinkite mėsą, paprikas ir svogūnus ant tortilijų, uždėkite avokado. Patiekite su grietine ir laimo skiltelėmis.
Eksperto patarimai
Kepsniai gali būti kepami ant karšto griliaus, o svogūnai ir paprikos ant šaltesnių griliaus kampų.
Uždėkite Old El Paso™ Original Chunky švelnaus salsa padažo ant tortilijų prieš dedant mėsą ir daržoves.