Laivelio Formos Tortilijos Su Jautiena
Paruošimo laikas
30 minutės
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
9
Ingridientai
- 2 x 225g nugarinės kepsniai (kiekvienas bent 1,5cm storio)
- 1/2 pakuotės Old El Paso™ “Fajita” priekonių mišinio
- 1 didelis svogūnas, stambiai supjaustytas
- 1 didelė raudonoji paprika, su išimtomis sėklomis ir supjaustyta
- 1 didelė žalioji paprika, su išimtomis sėklomis ir supjaustyta
- Old El Paso™ SnS tortilijos
- 1 avokadas, nuluptas, išskobtas ir supjaustytas
Patiekimui
- Grietinė
- Laimo skiltelės
Instrukcijos
- Tolygiai užbarstykite priekonių mišinio ir padenkite jais abi steiko puses. Palikite juos 5-ioms minutėms.
- Įkaitinkite didelę, griliaus tipo keptuvę labai dideliame kartšyje. Apkepkite abi steiko puses 3-5 minutes, kol paskrus ir iškeps iki jūsų mėgiamo lygio. Padėkite kepsnius į šiltą lėkštę ir palikite juos 10-čiai minučių.
- Sudėkite svogūnus ir paprika į įkaitusią keptuvę, pakepinkite 4-5 minutes kol suminkštės ir lengvai apskrus, dažnai pavartydami. Tuo pačiu metu pašildykite tortilijas pagal nurodymus ant pakuotės.
- Perkelkite kepsnius ant pjaustymo lentelės ir plonai supjaustykite. Po lygiai padalinkite mėsą, paprikas ir svogūnus ant tortilijų, uždėkite avokado. Patiekite su grietine ir laimo skiltelėmis.
Eksperto patarimai
- Kepsniai gali būti kepami ant karšto griliaus, o svogūnai ir paprikos ant šaltesnių griliaus kampų.
- Uždėkite Old El Paso™ Original Chunky švelnaus salsa padažo ant tortilijų prieš dedant mėsą ir daržoves.