Tex Mex Buritas

Tex Mex Buritas

Turite alkaną kompaniją? Patiekite šiuos sočius buritas su pupelėmis, mėsa, bulvėmis, čili ir salsa.
Paruošimo laikas 50 minutės
Porcija 2
Aštrumo lygis Mild
Ingridientai skaičius 13

Ingridientai

  • 2 šaukštai augalinio aliejaus, plius šiek tiek kepimo indo padengimui
  • 1 susmulkinto svogūno
  • 350g nuluptų ir smulkiai supjaustytų bulvių
  • 500g smulkintos jautienos
  • 2 šviežūs jalapeno pipirai, su išimtomis sėklomis ir susmulkinti
  • 1 skardinė (400g) pupelių čili padaže
  • 1/4 šaukštelio druskos
  • 1/8 šaukšelio pipiro
  • 8 Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
  • 175g tarkuoto čederio sūrio
  • Patiekimui

Patiekimui

  • Old El Paso™ švelnus Taco padažas
  • Grietinė

Instrukcijos

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC (160ºC orkaitė su ventiliatoriumi). Padenkite aliejumi didelį kepimo indą.
  2. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite bulves ir jas apkepkite 5 minutes dideliame karštyje, tada įmaišykite svogūną ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite jautieną, jalapeno pipirus ir viską pakepinkite 5 minutes. Po to suberkite pupeles pupeles, druską, paprika ir viską sumaišykite kartu. Palaukite kol užvirs ir tada viską patroškinkite 5 minutes sumažinę karštį, nuolat maišydami.
  3. Įdarą padalinkite tolygiai visoms tortilijoms, jas susukite užlekdami galus, sudėkite į kepimo indą ir ant viršaus uždėkite foliją.
  4. Viską kepkite 10-12 minutes. Patiekite buritas su salsa ir grietine.
  5. Suvyniokite buritas taip pat kaip čimičangas. Šiuo būdu būsite užtikrinti, kad įdaras išliks viduje.