![Krevečių Fachitas](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-lt%2Foepp%2Frecipes%2Fkreveciu-fachitas-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D5ca84e16c0164f9abd42df977ae65428 1540w)
Krevečių Fachitas
Paruošimo laikas
20 minutės
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
10
Ingridientai
- Old El Paso™ prieskonių mišinys “Fajita”
- 8 mediniai pagaliukai
- 8 vnt Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
- 500 g didelės, nekeptos krevetės, išlukštentos
- 2 šviežūs laimai, sultys ir žievė
- 1 vidutinio dydžio salota
- 1 vidutinis raudonasis svogūnas, geltona arba orandžinė paprinka, plonai supjaustyta
- Kalendra (susmulkinta)
- 2 šaukštai augalinio arba alyvuogių aliejaus
- Daug šaltos grietinės patiekimui
Instrukcijos
- Paruoškite šias krevečių fachitas su čili ir laimu, sumaišydami Fachita prieskonių mišinį su 2 laimų sultimis, žievele ir aliejumi.
- Sudėkite krevetes į didelį dubenį ir užpilkite mišinį. Suverkite krevetes ant medinio iešmelio ir pakepinkite abi puses po 2-3 minutes ant vidutinio karščio.
- Kai krevetės iškeps, išimkite jas ir sudėkite į likusį laimo ir prieskonių mišinį, kad jos įgautų dar stipresnį skonį.
- Sušildykite tortilijas pagal instrukcijas ant pakuotės.
- Sudėkite krevetes į šiltą tortiliją, pridėkite salotų ir šaukštą grietinės. Susukite ir dalinkitės su savo draugais.