Krevečių Fachitas

Krevečių Fachitas

Šviežios, sultingos krevetės su laimu ir kalendra, suvyniotos su traškiomis salotomis ir salsa į mūsų minkštas, orkaitėje keptas tortilijas.
Paruošimo laikas 20 minutės
Porcija 4
Aštrumo lygis Mild
Ingridientai skaičius 10

Ingridientai

  • Old El Paso™ prieskonių mišinys “Fajita”
  • 8 mediniai pagaliukai
  • 8 vnt Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
  • 500 g didelės, nekeptos krevetės, išlukštentos
  • 2 šviežūs laimai, sultys ir žievė
  • 1 vidutinio dydžio salota
  • 1 vidutinis raudonasis svogūnas, geltona arba orandžinė paprinka, plonai supjaustyta
  • Kalendra (susmulkinta)
  • 2 šaukštai augalinio arba alyvuogių aliejaus
  • Daug šaltos grietinės patiekimui

Instrukcijos

  1. Paruoškite šias krevečių fachitas su čili ir laimu, sumaišydami Fachita prieskonių mišinį su 2 laimų sultimis, žievele ir aliejumi.
  2. Sudėkite krevetes į didelį dubenį ir užpilkite mišinį. Suverkite krevetes ant medinio iešmelio ir pakepinkite abi puses po 2-3 minutes ant vidutinio karščio.
  3. Kai krevetės iškeps, išimkite jas ir sudėkite į likusį laimo ir prieskonių mišinį, kad jos įgautų dar stipresnį skonį.
  4. Sušildykite tortilijas pagal instrukcijas ant pakuotės.
  5. Sudėkite krevetes į šiltą tortiliją, pridėkite salotų ir šaukštą grietinės. Susukite ir dalinkitės su savo draugais.