Rūkytos lašišos, kiaušinių ir avokadų pusryčių buritai

Rūkytos lašišos, kiaušinių ir avokadų pusryčių buritai

Šie prabangūs buritai yra su tepamu sūriu, rūkyta lašiša, kiaušiniene ir avokadu. Puikiai tinka išskirtiniams pusryčiams ar priešpiečiams.
Paruošimo laikas 25 minutės
Porcija 4
Aštrumo lygis Mild
Ingridientai skaičius 9

Ingridientai

Buritai

  • 5 dideli kiaušiniai
  • 2 šaukštai pieno
  • 15g sviesto
  • 4 Old El Paso™ minkštos didelės kvietinės tortilijos
  • 200g tepamo sūrio
  • 200g rukytos lašišos gabaliukų
  • 1 prinokęs avokadas, nuluptas ir supjaustytas

Patiekimui

  • Old El Paso™ švelnus Salsa padažas
  • Laimo skiltelės

Instrukcijos

  1. Šakute suplakite kiaušinius ir pieną nedideliame inde. Pabarstykite druskos ir šviežiai malto pipiro pagal skonį.
  2. Ištirpinkite sviestą neprilimpančioje keptuvėje, vidutiniame karštyje. Supilkite plaktus kiaušinius į keptuvę ir kepkite 2-3 minutes, kartais pamaišydami. Nuimkite nuo karščio ir palikite, kad atvėstų 5 minutes.
  3. Padenkite kiekvieną tortiliją su 1/4 dalimi tepamo sviesto, palikdami 2cm kraštą nepadengtą. Uždėkite rūkytos lašišos ant visos tortilijos, sudėkite kiaušinienę į centrą ir uždėkite avokado gabaliukus. Pabarstykite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
  4. Užlankstykite tortilijos galus ir susukite, taip kad įdaras liktų viduje. Supjaustykite kiekvieną burrito per pusę, patiekite su salsa ir laimo skiltelėmis.
  5. Norėdami pagaminti aštrią kiaušinienę, įdėkite susmulkinto raudonojo čili pipiro arba įpilkite truputį aštraus padažo.
  6. Vietoj rūkytos lašišos galite pamėginti įdėti rukyto kumpio arba rukytos skumbrės.