Pusryčių Buritai

Pusryčių Buritai

Pradėkite savo rytą nuo naujų ir skanių pusryčiu!
Paruošimo laikas 25 minutės
Porcija 2
Aštrumo lygis Mild
Ingridientai skaičius 10

Ingridientai

Buritai

  • 4 dideli kiaušiniai
  • 2 šaukštai pieno
  • 15g sviesto
  • 6 šaukštai pupelių
  • 100g Old El Paso™ Original Chunky Salsa Dip Mild
  • 2 Old El Paso minkštos kvietinės tortilijos, pašildytos
  • 50g smulkinto čederio sūrio

Patiekimu

  • Grietinė
  • Šviežia smulkinta kalendra
  • Skrudinta kiaulienos šoninė

Instrukcijos

  1. Šakute suplakite kiaušinius ir pieną nedideliame inde. Pabarstykite druskos ir šviežiai malto pipiro pagal skonį.
  2. Ištirpinkite sviestą neprilimpančioje keptuvėje ant vidutinio karščio. Supilkite plaktus kiaušinius į keptuvę ir kepkite 3-4 minutes. Kol kiaušiniai kepa, naudodami mentelę, švelniai pakelkite jau iškepusias dali ir leiskite neiškepusiam mišiniui patekėti į apačią. Patraukite keptuvę nuo karščio ir laikykite šiltai.
  3. Suberkite pupeles ir salsa ant tortilijų, palikdami tuščią 1cm kraštą. Užbarstykite sūrį. Įdėkite kiekvieną tortiliją į mikrobangų krosnelę ir pakaitinkite 45-60 sekundžių ant maksimalios galios, kol produktai sušils ir sūris pradės lydytis.
  4. Padalinkite iškepusią kiaušinienę į dvi dalis ir padėkite į kiekvienos tortilijos vidurį. Sulankstykite tortiliją ir perpjaukite per pusę ir uždėkite ant viršaus grietinės ir smulkintos kalendros. Patiekite su traškia šonine.

Eksperto patarimai

  • Vegetariškiems pusryčiams vietoj šoninės patiekite pakepintų pievagrybių arba pomidorų.
  • Aštriam kiaušinių įdarui, suberkite susmulkintą raudonajį čili pipirą išlydytame svieste prieš supilant kiaušinius.