Saldžių bulvių ir pupelių buritai

Gardus vegetariškas buritas su šiek tiek aštriomis saldžiomis bulvėmis, gardžiomis daržovėmis, sūriu ir salsa!
  • Aštrumo lygis Švelnus
  • Paruošimo laikas 35 Minutės
  • Porcija 4
  • Ingridientai skaičius 8

Ingridientai

  • Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
  • Cukinija, susmulkinta
  • Raudonoji paprika, su išimtomis sėklomis ir susmulkinta
  • 1 šauktas kukurūzų aliejaus
  • 250 g saldžių bulvių – nuluptų ir supjaustytų į mažus gabaliukus
  • 100 g tarkuoto čederio sūrio
  • 1 skardinė (400 g) raudonųjų pupelių, nuplautų ir nusausintų
  • Svogūnas, susmulkintas

Instrukcijos

  • Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite svogūną ir saldžias bulves ir pakepinkite 2-3 minutes, nuolat maišydami.
  • Suberkite cukiniją ir šviežią papriką. Viską pakepinkite dar 2-3 minutes, tada sudėkite raudonąsias pupeles ir įpilkite 225ml vandens.
  • Uždenkite keptuvę ir 10 minučių pakaitinkite ant vidutinio karščio, retkarčiais pamaišydami, kol daržovės taps minkštos.
  • Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakuotės.
  • Patiekite visai šeimynai. Griebkite tortiliją, įdėkite saldžių bulvių ir pupelių įdarą, užbarstykite sūrio ir, pabaigai, uždėkite Original Chunky Salsos. Susukite ir skanaukite.