![Saldžių bulvių ir pupelių buritai](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-lt%2Foepp%2Frecipes%2Fsaldziu-bulviu-ir-pupeliu-buritai-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D94d4d62b1916469b8562eb9ecf403882 1540w)
Saldžių bulvių ir pupelių buritai
Paruošimo laikas
35 minutės
Porcija
4
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
8
Ingridientai
- Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
- Cukinija, susmulkinta
- Raudonoji paprika, su išimtomis sėklomis ir susmulkinta
- 1 šauktas kukurūzų aliejaus
- 250 g saldžių bulvių – nuluptų ir supjaustytų į mažus gabaliukus
- 100 g tarkuoto čederio sūrio
- 1 skardinė (400 g) raudonųjų pupelių, nuplautų ir nusausintų
- Svogūnas, susmulkintas
Instrukcijos
- Įkaitinkite keptuvėje aliejų, sudėkite svogūną ir saldžias bulves ir pakepinkite 2-3 minutes, nuolat maišydami.
- Suberkite cukiniją ir šviežią papriką. Viską pakepinkite dar 2-3 minutes, tada sudėkite raudonąsias pupeles ir įpilkite 225ml vandens.
- Uždenkite keptuvę ir 10 minučių pakaitinkite ant vidutinio karščio, retkarčiais pamaišydami, kol daržovės taps minkštos.
- Pašildykite tortilijas pagal instrukciją ant pakuotės.
- Patiekite visai šeimynai. Griebkite tortiliją, įdėkite saldžių bulvių ir pupelių įdarą, užbarstykite sūrio ir, pabaigai, uždėkite Original Chunky Salsos. Susukite ir skanaukite.