![Vistienos Kesadilijos](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-lt%2Foepp%2Frecipes%2Fvistienos-kesadilijos-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D502e77a0a1c64d8e9afb8066ad193448 1540w)
Vistienos Kesadilijos
Paruošimo laikas
20 minutės
Porcija
2
Aštrumo lygis
Mild
Ingridientai skaičius
8
Ingridientai
Kesadilijos
- 4 Old El Paso™ minkštos kvietinės tortilijos
- Purškiamas alyvuogių aliejaus
- 225g keptos, plėšytos vištienos
- 1 mažas raudonasis pipiras, su išimtomis sėklomis ir smulkiai supjaustytas
- 1/2 žalioji paprika, su išimtomis sėklomis ir smulkiai supjaustyta
- 50g tarkuoto čederio sūrio
- 2 susmulkinti laiškiniai svogūnai
Patiekimui
- Old El Paso™ švelnus Taco Salsa padažas
Instrukcijos
- Įkaitinkite orkaitę iki 200ºC (180ºC vėdinamas orkaites). Patieskite kepimo popierių ir foliją.
- Apipurškite alyvuogių aliejumi abi tortilijų puses. Padėkite 2 tortilijas ant kepimo popieriaus. Sudėkite vištieną, papriką, sūrį ir laiškinius svogūnus, viską uždenkite su kita tortilija, švelniai suspausdami.
- Kepkite 8-10 minutes kol tortilijos apskrus, paruduos ir įdaras taps karštas. Iškepusias supjaustykite ir patiekite su salsa.
Eksperto patarimai
- Pridėkite saują špinatų arba šiek tiek paskrudintų supjaustytų grybų.
- Galite rinktis kokį norite sūrį šioms greitai paruošiamoms quesadillas – pabandykite plonai supjaustytą Brie ar ožkos sūrį - pikantiškesniam skoniui.